Să fiți iubiți! Să aveți o zi minunată!
Schimbăm ”direcția” și ne îndulcim cu un desert foarte bun și care nu îngrașă...așa zice autorul rețetei, doctorul Andrei Laslău.
Ingrediente
pentru blat
200 g migdale
50 g nucă
6 linguri cocos
100 g unt
Se macină migdalele și nucile apoi se amestecă cu fulgii de cocos și cu untul topit. Compoziția rezultată se întinde într-o tavă de tort detașabilă, ca un blat.
pentru cremă
700 g smântână
250 grame fructe de pădure
2 linguri îndulcitor lichid (stevie)
2 linguri esență de
vanilie
3 pliculețe de gelatină
Fructele de pădure se dau la blender, apoi se adaugă celelalte ingrediente, se omogenizează. La sfârșit punem gelatina pregătită în prealabil (aveți grijă să nu o fierbeți pentru că își pierde proprietățile).
Iese o cremă deosebită. Compoziția
răcită se toarnă peste blat și se lasă la frigider până se întărește crema.
Se ornează cu fructe de pădure.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu