”Stay hungry, stay foolish!”

”Stay hungry, stay foolish!”

marți, 25 februarie 2014

Spanac cu brânză afumată

Ingrediente

250 g spanac
250 g caș afumat
1 ceapă
2 căței de usturoi
2 ouă





Se sotează spanacul în uleiul de măsline, cu ceapa și usturoiul tocate în prealabil. Se presară  sare și piper. Se amestecă și lasă pe foc până se evaporă lichidul (cam 7-8 minute).
Se lasă spanacul să se răcească.
Când s-a răcit, se adaugă ouăle și cașul afumat (sfărâmat cu furculița).
Se pune compoziția într-un vas uns cu puțin ulei și se dă la cuptor.
Se lasă 20 minute.

Este delicios... probabil datorită cașului  afumat ... Rapid și gustos!

P. S. A fost atât de ușor și de bun că  l-am și păpat....

S-aveți spor și sănătate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu