O adaptare a salamului clasic de biscuiți.... cu stafide, rom și goji. Aștept de la cei cu experiență raw propuneri pentru niște biscuiți adecvați.
Ingrediente
500 g biscuiți simpli
4 linguri stafide
4 linguri goji
2 linguri semințe de chia
1 fiolă esență de rom
2 linguri de ulei de cocos
2 linguri de cacao
1 lingură îndulcitor
câteva nuci
I. Hidratăm semițele de chia
II. Punem în blender următoarele:
- jumătate din cantitatea de biscuiți
- 2 linguri stafide
- 2 linguri goji
- semințele de chia hidratate (gelificate)
- romul
- îndulcitorul lichid
- cacao
Le blenduim până rezultă o pastă (deja miroase bineeeee!).
III. Mărunțim restul de biscuiți, îi amestecăm cu celelalte 2 linguri de stafide, cu 2 linguri de goji, nucile mărunțite și uleiul de cocos (lichefiat). La final punem și ”crema” rezultată la pasul II (la blender). Omogenizam bine compoziția folosind o spatulă sau mai bine, mâinile.....
IV. Întindem o folie alimentară, așezăm
compoziția și o strângem sub formă de salam cu ajutorul foliei. Rulăm
salamul și-l dăm la rece câteva ore.
Este fooaaarte bun....sănătos...de post....NUMAI calități...Hi, hi, hi.
Și dacă folosim niște biscuiți fără zahăr și...raw, va deveni astfel un desert raw vegane absolut delicios...
S-aveți spor și sănătate!
Arată delicios!
RăspundețiȘtergere